Post by dwometranabal on Mar 1, 2022 10:01:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Granny: Chapter Two 2022 version ▞▞▞
Ses daha yüksekse, oynaması çok zor, iyi oyun oynamak daha iyidir
Bu game çok güzel bütün, serisini oynadık granyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
herkes seviyor
Çok kötü bir oyun hiç tavsiye etmem ben bu buna 0 yıldız modelleme kamera var Sizi kaçırıyor
EE oyun güzel ama aşağıdaki su Bence çok saçma olmuş daha Güzelini Yapabilirsiniz kolay gelsin (rasgele) jajskkskakakakajabahajajsjkddbjsjkkwjsjjsjsjskaosjsvfbdjdehevhwjwjwbsbejwkwjkwjwvwjwkskjvzbzhshshhshsgsgsgsgsgsghhhsioaqooqbwsvvdvdgwgwbwhehehrhhrgrgrgrgrgeheyehegehgegegegegegegegegevhehwhwhhehwbbwhwh7dnwwkwkw dj wevbskwjwbajjanakajajajjaksjjajajjkkjjkkjnabavdhehhebvwbebhew sghshsjsjsowkjajw
Çok eğlenceli bir oyun ama çok oyunculu ekleseydin daha iyi olabilirdi
soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooous Bilgisayarımda çalışmaz ipad telefonunuzun tablet bilgisayarınıza yüklenmesi sonsuza kadar sürer, ne olursa olsun beni suçlamayın çünkü sizi uyardım~! ama.....LÜTFEN size yalvarıyorum yüklenmiyor bile, lütfen düzeltin~!
Büyükannem bölüm 2'yi ilk aldığımda sorun yoktu ama sahip olduğum sorunlardan bazıları oyunun bazen aksamasıydı ve bazen sadece sıkıcı oluyordu çünkü bu oyunu ilk oynadığınızda bazı insanlar sizin gibi korkuyordu. dışarı fırlayacak ya da bunun gibi bir şey ama sonra oyunu oynamaya başladığınızda, bazı şeylerin nerede olduğunu biliyor musunuz, bu tür kontrolleri ve bunun gibi şeyleri biliyorsunuz ve sonunda sonunda gerçekten seveceksiniz oyundan sıkıldım!]
Granny: Chapter Two Trò chơi điện tử aoc
Korkunç oyun!!!! . Lütfen oyunu çok oyunculu yapın, bu süper havalı ve eğlenceli olur!.
Granny Chapter 2 harika bir oyundur, Evden, tekneden ve hatta bir helikopterden kaçmak için eşyaları toplayarak evi keşfedebilirsiniz. Büyükanne veya büyükbaba tarafından yakalanmak istemiyorsanız Normal, zor, aşırı ve pratik her türlü modu vardır. Yeni güncellemede örümcekler ve helikopterle birlikte yepyeni bir oda var. Sana saldırabilecek bir bebek var, sakın yaklaşma ve lağıma indiğinde suya düşme yoksa ahtapottan ölürsün. Granny 2 gerçekten güzel bir oyun.
Yatağın altında sizi ve çok yavaş geliyor indirme yin
İlk sıramızda arcade ve korku unsurlarını bir araya getiren bir devam oyunu Granny Chapter 2 var. Yine arcade ile futbolu birleştiren Crazy
Oyun güzel ama oyundan atıyorlar
Granny: Chapter Two 1.1.9 Aptal Botlar Hileli Mod Apk indir
Bence biraz birazcık çünkü Granny'nin tipi insanı korkutnny'nin tipi daha normal olsa iyi olur.2.Granny'nin ağzındaki kanlar olabilir.Yani 2 yıldız bende kalsın
Yuh yani bi oynadım altıma sıçtım bune arkadaş dede geliyor bizi sikiyo bune bikere ikisi geldi altıma sıçtım ensonda beni öldüren mal büyükanne tarafından sallıyor evde çılıh gidiyorum büyükanne tek başına biz onu sikiyok ikisi bizi sikiyolar oynamayın okadar fazla yerki var nerede gidiceğimi
Bu oyun çok korku ve büyükanne ve büyükbaba çok korku arka plan müziği bir korku gibi bir korku günü ⭐⭐⭐⭐⭐
oyun güzel amaüs katta çıktığım zaman hemen beni buluyolar birde nerdeyse tüm işler kilitli lütfen bu sorun açısından
Güzel oyun ama 3 yıldız bcs veriyorum Çok reklam geliyor.
Bence Granny online çıksa çok güzel olur
Oyunu yüklemedim hatta şu anda yükleniyor orijinalini oynamistim çok fazla oyunda bir karakter daha eklecece dahada güzel olmuş olabileceğim düşünülür gibi daha yükleniyor ama bakışı okuyan herkes çok güzel bir oyun demiş o zaman çok güzel bir oyun olduğunu düşünüyor o 5 yıldız verdiiimmm
Bu oyunu çok seviyorum 100000000 % 4 yıldız vermemin nedeni hala eğlenceli değil çünkü oyun neden çok oyunculu mod eklemiyorsun ve zaten büyükannenin evi var gibi bazı yeni haritalar dedemin evini ekleyebilir misin dedeyi ekleyebilir misin ve okulda ve hastanede büyükanne ve çok oyunculu mod sana üç yeni harita ve mod fikrini verdim yeni güncelleme için umarım bunları eklersin
Zevk almak çok zevkli bir oyun 12 beceriksiz oyunu aşırıde bitirmede granny 1 çok daha zor Bu gerçekten tatbiki yaş yeni yenilemel değilr oyun aşırı gerilimli ve nighmare modu aynısını söyleyemem kesinlikle 5 yıldız ve size bunu tavsiye ederim.
Çok çok harika iyi bir oyun. Ve onları öldürmemiz çok korkutucu ve komik. Ben de kaçmak için bir yeraltı ödünç almak istiyorum. Bu ilginç olurdu. Play Store'da böyle maceralı bir oyun arıyordum. Görünüşe göre buna bağımlıyım. Ancak grafikleri ve oynanışları kesinlikle gerçekçi. Telefonda gördüğümde bu oyunla gurur duyuyorum. Ve bunu çocukken 5 yıldan fazla oynamaya devam edeceğim. Tüm puanlarım bu kadar. teşekkürler.☺
Güzel bir oyun çünkü bazı şeyleri daha kolay buluyorsun onları şok tabancasıyla vurma şeklini seviyorum çok komik görünüyorlar
Çok çirkin bir oyun hiç sevmedim ben doldurmanızı tavsiye etmem
Sevgili geliştiriciler sizden bir ricam var çünkü mobil sürümde bazı buglar var oyunun hikayesi güzel oyun güzel ama mobilde bazı sorunlar var çömelmek istediğinizde silahı almak istediğinizde veya Diğerleri gibi yapamazsın ama pc versiyonunda kolayca yapabilirsin O yüzden benim isteğim hataları düzeltip ben dahil her oyuncuyu bilgilendirmek oyunu tekrar indireceğim ve bu oyunu bitirmeye çalışacağım
Granny: Chapter Two Žaid. automat. gwd
Granny: Chapter Two Arcade liq
Veryy korku oyunu ben gece kısrak modunda ve karanlıkta oynuyorum ama büyükanne gelip attığında çok eğlenceli o zaman kalbim patlayacak bum
Dürüst olmak gerekirse, ilki kadar korkutucu ve eğlenceli değil ve gerçekten indirmeye değmez çünkü 2 dakikada sıkılıyorsunuz ve sadece bu değil. ÜZERİNDE ZAMAN VE DEPOLAMA HATIRLATMAYIN! Sanırım yeni evi keşfetmek ve yeni karakterleri görmek biraz eğlenceliydi ama genel olarak gerçekten sıkıcıydı.
Match Tile 3D - Triple Puzzle Головоломки nqwe
Bu iyi ve tek dileğim onu kaydedip pilimi tüketmemesi için oyunu kapatabilmem. Oyun kapalıyken ilerlemenizi kaydedebileceğiniz bir yere sahip olması gerekir.
Granny: Chapter Two: İndir Pc içinload
Bu oyuna bayıldıııımmmmmm. 😂😄kesinlikle tavsiye ederim..... Bu oyun çok harika bir oyun. Bebekleri safra var . Ama deyince diğer Bebeklere bebek olur çünkü bebek hayvan gibi insanlara benzemiyor çünkü örümcek gibilerinin var bebecik. Ve ayrıca bazıları hakkında yok grany ve granpa diyorlar ama onlar için düşünülmek için bakın. Ordan bunlar için sağlayabilirsiniz. Bol chanlar..........😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😆😆😆😆😆😆😆😆########??.
Bu çok güzel bir oyun ama bu eve kaçmak çok zor yoksa köşk diyorum
Merhaba arkadaşlar bugün yeni 1.1 güncellemesini inceliyoruz. Oyuna yeni odalar, eşyalar ve yeni bir kaçış ...
Kurani
Çok Güzel ama çok karışık bide türk ce olsa 5 yıldız verirdim Eklendi bunun Için 2 nedenenim var 1 gerçekten baya bi karışık 50 tane kapı var 2 nedenim English deyil olsa çok güzel olur gvhjk, jsgudffj, hwfdg, fjhahdfugjh, hsfdkiughsfdiusghfdikughfjd, suthkieutsytiesuryg, jhfxzgvjhrsayfase4uow48e57yi567ey4wgraw8o7erghlireaubgo87wreh87fgwed87fh7yrewf78rqe wmjhgfyadgefuyreaf, uuewrftuyreqytuuwregtryweutgwrei7fyerukyfyrkw76etk6uwreytuk6wyertu6ywrejutyreanhkgtkreaujryekwgfwre
oyun çok güzel ama çok korkmak